SETMANA DEL LLIBRE.

Avui dia 23 d´abril hem començat amb les activitats que farem al llarg de tota la setmana per treballar diferents aspectes del dia 23 d´abril.

* Hem portat informació de casa per entendre per què es celebra el 23 d´abril el dia del llibre .Entre tota la informació que hem portat ho hem entés: la mort en aquest dia de l´any 1616 de 3 escritors molt importants CERVANTES, GARCILASO DE LA VEGA I SHAKESPEARE feren que la "UNESCO" el declarés "dia internacional del llibre".

* La tia i la mamà de na Giadin ens han vingut a contar un conte "Anita y Pedro" ens ha agradat moltíssim i eperam que vingui un altre dia.


* També han vingut els nostres amics lectors que han treballat poemes de diferents escritors eivissencs i ens han regalat un a cada un de nosaltres.Desprès nosaltres els hem llegit a classe.
* Avui dia 24 d´abril la mamà de n´Eva també s´ha animat a venir a la classe a contar-mos un conte:"Pinocho". Ja el sabiem ....però ens ha encantat tornar-lo a sentir. Ahhhhhhh i no vos penseu!.... ho ha fet molt bé!!!!.Et convidam a venir un altre dia. * Avui dia 25 els nostres amics lectors ens han donat una altra sorpresa: ens han contat la llegenda de Sant Jordi!!!!!! Després de manera cooperativa hem fet un punt de llibre amb forma de sargantana.Ens ha encantat!!!! * Avui dia 26 d´abril na Lucia Torres ha estat molt contenta ja que la seva mamà ha vingut a contar-mos un conte" La Rínxols d´or". Ha set súper "guay" encara que ja el sabiem ens ha entusiasmat tornar-lo a sentir. Gràcies Yolanda per recordar-lo.T´esperam un altra dia. * Avui dia 27 d´abril ha vingut la mamà d´en Maxi a la classe, com que no sap parlar ni en castellà ni en català ha vingut amb la seva mestra i ha set ella la que ha contat el conte del "Gato con botas".Ens ha agradat molt.Sabeu que ha fet na Petra? Ens ha convertit en gats ja que ens ha fet uns pastelets en forma de ratolí per menjar,els hem devorat i estaven riquííííssims!!!!! També ens ha regalat una fotocòpia del conte a cadascún de nosaltres. Súper gràcies Petra i Virginia!!!!Vos esperam una altre dia i...... amb un altre pastíssss!!!! * El Fons Pitiús ens ha deixat durant unes setmanes "La biblioteca viatgera".Consisteix en una prestatgeria plena de llibres adequats a la nostra edat que tracten sobre el món. Els estam llegint i ens agraden bastant.