dissabte, 19 de maig del 2012

VISITA A LA GRANJA ECOLÒGICA " CA´N PERE MUSSONA"

Aquest divendres vàrem anar a "Ca´n Pere Mussona"que és una granja ecològica a on no fan servir ninguna classe de productes químics i on estan intentant recuperar al porc negre ( autòcton d´Eivissa i Formentera).Dies abans d´anar-hi intentàrem entre tots entendre que volia dir "ecològic" i "autòcton". Ens ho passàrem d´allò més bé i.... ens va encantar. Verem,tocarem, provarem i olorarem moltíssimes coses: ovelles, conillets, arbres que donen fruites, un hort súper ben cuidat, plantes aromàtiques, porquets mamant de la seva mamà,gallines i.......... .... bé mirau i veureu que " hi ha moltes fotos que expressen el que realment sentien en aquell moment" .

3 comentaris:

  1. Guauuuuuuuuuuu!!!
    M'ha agradat moltíssim. I les vostres cares també!! Veig que disfrutareu molt.

    ResponElimina
  2. Absolutament d'acord amb el comentari anterior, quina disfrutada!, vaja coses més xul·les que fan els nens d'aquest "cole". Per cert, on és aquesta finca?
    Maria (mare de na Eva)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està per Sant Carles a l´altura del "Sansara" gira pel camí on hi ha el cartell que ho indica i segueix recte desprès pregunta per que nosaltres també ens varem perdre.Està suúper bé.paquita

      Elimina